Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ολοταχώς για… φουντάρισμα;

 
Το 2011 αποχαιρετά αφήνοντας πίκρες και πόνο στη μεσαία τάξη και τη φτωχολογιά ενώ το 2012 θα μας κάνει να νοσταλγούμε την απερχόμενη χρονιά, αν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εξακολουθήσει να αδιαφορεί για το νοικοκύρεμα της κρατικής μηχανής προτιμώντας να φορτώσει στον κουρασμένο λαό ακόμα περισσότερους φόρους. Δεν αντέχει, όμως, άλλα βάρη η φτωχολογιά… Η υποτιθέμενη εθνική κυβέρνηση οφείλει να δείξει κοινωνικό και εθνικό πρόσωπο. Να μειώσει τα μέλη της με άμεσο ανασχηματισμό και το ίδιο να γίνει και με τον αριθμό των βουλευτών σε όλα τα κόμματα. Η ανατολή του νέου έτους θα δώσει ελπίδες στον λαό ότι θα σωθεί η χώρα μόνο αν υπάρξουν ουσιαστικές καινοτομίες στα… ψηλά και στην κρατική μηχανή!
Χρόνια πολλά.

 

Κι εδώ η πρόσφατη συνέντευξή μας :  https://eparxiakofos.gr/?p=6166

Ένα σχόλιο

  1. Μιχάλης Μινουδάκης

    Γιάννη μου ξαναλέμε. Δεν πρόκειται για πίκρες και πόνο που αφήνει στη μεσαία τάξη το 2001. Αφήνει βίαιη φτωχοποίηση, ρημαδοποίηση, καταστροφή. Δεύτερον ο Παπαδήμος δεν είναι πρωθυπουργός αλλά διορισμένος από την Τρόικα και τους 3 εγχώριους συνεργάτες της που παριστάνουν έλληνες πρωθυπουργούς! Καλή πρωτοχρονιά που θα πει. Καλή Ανατροπή!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com